Un món de JOGUINES

Les noves fades Flying Fairy  volen soles, sense tocar-les

Aquest és el somni de moltes nenes; les fades i la seva màgia. Arriben de terres llunyanes per acompanyar i divertir a les més somiadores de la família. Amb el seu increïble i senzill sistema de vol  podràs mantenir la teva fada a l’aire guiant-la amb la mà i sense necessitat de tocar-la. A partir de 6 anys. Preu 55 euros.

HolograFX permet fer trucs increïbles amb  hologrames en 3 dimensions.

Ara pots gravar-te a tu mateix amb el mòbil i projectar la teva imatge hologràfica, convertint-te en un Avatar,  amb l’HolograFX (Goliath). A partir de 8 anys. Preu 39’95 euros.

FURBY desenvolupa la seva personalitat en funció de com s’hi juga.

2jAquest és adorable, peludet i a més aprèn! El Furby (Hasbro) respon i canvia de personalitat segons com juguis amb ell. És una joguina intel·ligent amb la que podràs fer moltes activitats ja que respon davant els estímuls de diferent forma. Té el seu propi idioma, el furbish, però és capaç d’aprendre l’espanyol mentre jugues amb ell. A partir de 6 anys. Preu 75 euros.

Pista Triple Looping HotWhells (Mattel)

3j

Guanya una carrera desenfrenada i amb girs inesperats. Tres carrils, dos propulsors i una emocionant zona de xocs que durà als petits pilots al límit de les seves habilitats. A partir de 5 anys. Preu 55 euros.

 

Feber – Dareway 12V. Puja, condueix i diverteix-te!

4j

Aquest vehicle que funciona amb bateria agafa els 5 km per hora i gira 360º. La direcció de marxa es controla mitjançant uns polsadors en el manillar, té l’accelerador en el peu i el fre és elèctric. Bateria de 12V i carregador inclosos. Suporta un pes màxim de 50 kg. No utilitzar el vehicle en vies públiques. Els nens n’han de fer ús amb la vigilància d’un adult. Utilitzar en un lloc gran sense pujades ni esglaons. Edat recomanada, a partir de 6 anys. Preu 229 euros.

StarLily, el teu unicorn màgic

5j

Aquest fantàstic unicorn alat respon a la teva veu i tacte amb més de 100 respostes diferents tant en so com en moviment. La seva banya s’il·lumina, mou el cap i les ales, i fa sons especials. Mou les potes del davant, s’asseu, es tomba i es mou quan sent música. Li pots pentinar la cabellera, li encanta que li facis trenes i li donis llaminadures. Bateries no incloses. L’app de StarLily, Mi unicornio mágico, és compatible amb iPhone, iPad, iPod touch i aparells Android selectes. Edat recomanada: 4 anys en endavant. Preu 125 euros.

UN ROBOT PERSONAL de 60 cm. -Meccanoid RMS G15 (Meccano)

Els moviments de Meccanoid són molt realistes gràcies a l’ús de 4 servomotors i la tecnologia més avançada. Programar el teu robot és fàcil i intuïtiu. El seu cervell és la clau. Conté 64 megabits de memòria flash, que permet aprendre moviments i recordar els sons amb què respondrà. Gràcies a la seva tecnologia podràs moure els seus braços i el cap. A través de les aplicacions del teu smartphone o tablet que pots descarregar de forma gratuïta podràs fer que es mogui segons les teves ordres.

6j

 

Construeix, programa i juga amb el teu robot de més de 60 cm, completament funcional i amb 6 motors que li permeten realitzar multitud de moviments. Et farà riure amb els seus acudits i dades curioses a través d’un increïble sistema de reconeixement  de veu, i gràcies a la seva capacitat per recordar més de 1.000 frases, comentaris i respostes divertides. A partir de 8 anys. Preu 229 euros.

Robot Meccanoid RMS G15 KS (Meccano). Versió d’1’20 de llargada i amb 10 motors. Preu 379 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *