La nostra llar, ambaixadora del Nadal

Les persones amb qui compartim el nostre temps són el més important sempre i, especialment, durant les festes. Per això, ens agrada preparar tots els detalls de casa amb els que volem transmetre l’esperit del Nadal i l’optimisme de l’any que comença.

El lloc de reunió: la taula

La vistositat d’ornaments i colors ben aviat es deixen veure als carrers de la ciutat, alguns des de finals de novembre i, a poc a poc, la seva influència agafa protagonisme també a les nostres llars. El saló i la taula són el lloc de reunió més emblemàtic de casa, per això, a l’hora de preparar la decoració, el primer que hem de fer és escollir el color protagonista i envers aquest combinar els detalls.

1Si decidim que el protagonista de la taula sigui el color blanc, podem posar un centre de color vermell i verd, perquè aporti contrast. Si volem una combinació més harmoniosa, els daurats i platejats poden ser una bona opció.

[blockquote_sty ver=”1″ border_size=”4px” color=”#0F0F0F”]Pel que fa als complements, cada vegada són més comuns a totes les llars les espelmes. Aquestes donen un toc de brillantor i llum molt agradable. Les espelmes de te queden bé posades en petits suports i repartides per la taula; ni han en forma d’estrella, de flor o de floc de neu. També pots escollir espelmes llargues en canelobre tenint cura que no tapin la visió entre els nostres convidats. El millor moment per encendre-les és després de l’àpat. En cas que el canelobre no tingui motius nadalencs, podeu trobar al mercat espelmes que duguin ítems relacionats amb el Nadal.[/blockquote_sty]

Hi ha detalls, però, que marquen la diferència. Si us ve de gust tenir un detall tradicional amb els vostres convidats, podeu preparar una postal personalitzada dins d’un sobre amb el nom, i posar-la com a detall damunt del plat. El seu missatge només dependrà dels sentiments que us despertin cadascun d’ells.

Un arbre de Nadal personalitzat

Cada vegada són més els adeptes a les manualitats. És, a més, una excusa per començar a gaudir del Nadal en família durant el mes de desembre. El mot DYI cada cop és més conegut: de l’anglès Do It Yourself, (fes-ho tu mateix) es tracta de fer manualitats simples i aptes per a totes les edats, des dels nens fins als avis.

3Les boles de Nadal són un exemple senzill i divertit per a tots. Una de les opcions més originals que us proposem és comprar boles transparents i omplir-les amb: plomes, petits dolços com els que s’utilitzen per decorar els postres, o paperets amb frases literàries o altres motius.

Les miniatures d’arbres de Nadal són ideals per a la decoració dels racons. Els podeu fer amb pinyes, o altres materials. Una possibilitat és pintar-les o posar detalls de color blanc i coronar-les amb una estrella.

Finalment, els qui us agradi decorar el peu de l’arbre de Nadal amb regals, els podeu preparar de manera diferent i divertida perquè combini amb el conjunt de la decoració de la llar. Un dels grans protagonistes darrerament en papereria és el kraft. Podeu fer-hi dibuixos senzills, com pot ser el cinturó del Pare Noel, un cérvol, o bé uns arbres de Nadal, i, fins i tot, afegir-hi figures de paper com es mostra a la imatge.

La personalització és la protagonista aquest 2015 i, a més, és una excusa per gaudir conjuntament amb els més petits i fer-los partícips en la preparació dels detalls nadalencs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *