Un estil amb encant

BARROC MODERN

Una de les tendències més actuals en decoració és l’estètica del barroc modern, és a dir escollir elements decoratius amb aquest estil i combinar-los amb peces actuals.  L’exuberància dels elements marquen l’ambient aportant alhora elegància i modernitat.

Una característica d’aquest estil són els tons neutres, com el blanc o marfil i els metàl·lics, els quals ben combinats ofereixen una imatge moderna i poc carregada. Els miralls, en qualsevol mida, continuen sent la peça clau a l’hora de fer la decoració. A més d’oferir una major visió òptica de l’estança també la fa més atractiva i lluminosa. Damunt dels mobles aporta contrast i els atorga un plus de categoria.

Altres elements decoratius que continuen estant d’actualitat són el cristall i els objectes de plata representats per gerros, canelobres, marcs de fotos, copes,  petits llums de taula… Una opció perfecta són també les taules de vidre, perquè aporten bellesa i no recarreguen els espais.

Si el que volem és donar personalitat al saló, la millor idea és posar un magnífic llum de cristall penjat del sostre. Aquest 2015 la il·luminació es torna un dels principals complements decoratius, ja que ens ajuda a crear l’ambient més apropiat per a cada espai i estil.

decor3La pell és un altre complement idoni per aquest estil barroc. Un sofà o unes butaques de pell són peces que coordinen en qualsevol estil i omplen d’elegància l’espai. Tant si es posen a la part central del saló com per crear un racó amb encant.

Hi ha, però, qui prefereix  un estil més vintage,  sense elements recarregats o barrocs. En aquest cas es poden recuperar mobles antics i fer una decoració que combini aquests, amb detalls de tipus tèxtil per donar el toc de romanticisme necessari. També podem aportar un cert contrast a través de colors vius, més pastels o cercar  robes on hi proliferin els estampats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *