Què ens mou a viatjar? Per què ens agrada fer turisme, i què busquem alhora de visitar un nou país? Potser aquestes preguntes només es poden respondre quan ja s’han fet alguns viatges. I, probablement segons l’època de l’any i el moment vital de cadascú podríem dir coses diferents…

0
Compartir

Tailàndia ha estat el país de l’extrem orient que més ràpid va arribar al món del turisme. I, amb aquest inherent atractiu patrimonial, ha sabut jugar millor que ningú convertint-se en una obligada escala per a tots aquells amants dels grans viatges.

0
Compartir

BARROC MODERN Una de les tendències més actuals en decoració és l’estètica del barroc modern, és a dir escollir elements decoratius amb aquest estil i combinar-los amb peces actuals.  L’exuberància dels elements marquen l’ambient aportant alhora elegància i modernitat.

0
Compartir

El vintage-rural mai passa de moda Cada vegada som més els adeptes a la moda vintage i les persones que són assídues als mercats i fires d’articles antics. El reciclatge està marcant les tendències de la moda i de la decoració, i això no és aliè als casaments.

0
Compartir

  L’exotisme és una paraula que, gratuïtament, moltes guies, blogs i turistes ens hem posat ben de pressa a la boca per tal d’engalanar millor les nostres vacances.

0
Compartir