Tot bany

Com no podia ser d’una altra  manera  el fermall d’or que va tancar la desfilada de Primavera – Estiu 2016 de la Fashion Week van ser les col·leccions de les firmes de bany.

 

ANDRÉS SARDÁ

“Voyage Sauvage” és el  tílol d’una  col·lecció que té com a leit motiv l’Àfrica i el seu costat més salvatge. Destaquen els estampats acolorits, el patchwork  –tècnica característica de la indumentària tribal –, els accessoris i multitud de detalls com les pells i les plomes d’aus.

Hem pogut veure biquinis, triquinis i banyadors amb un patronatge molt sensual, amb talls alts que allarguen les cames, cintures pujades i escots pronunciats amb copes rígides que dibuixen  i remarquen el pit.

baño1Estampats: dibuixos d’animals (felins, zebres i rèptils) i flors que en gran part dels dissenys es combinen entre si per crear jocs visuals molt atraients.

Ornaments: aquests s’inspiren en la tradició africana utilitzant ràfies i peces metàl·liques. Utilització de plomes i cristalls de Swarovski.

Colors: nude, groc, verd i blau. La combinació del negre i el daurat és una aposta recurrent per destacar una elegància plena de sensualitat.

 

MONTSE BASSONS

Les propostes de la dissenyadora per a Basmar s’han inspirat en un llarg viatge per l’Amazones, a través dels colors vibrants i el vessant més exòtic de la selva.

Banyadors, biquinis de triangles, d’estil esportiu amb coll halter, bandeaus i triquinis. També els vestits túnica, faldilles llargues i camisoles per posar a sobre les peces de bany mantenint els teixits i estampats.

Colors: verds, morats, fúcsia, blancs, tons terres, plata i altres acabats metal·litzats. Estampats florals i dibuixos tropicals i d’animals.

 

DOLORES CORTÉS

La seva font d’inspiració ens porta a les platges californianes dels anys 90 i els moviments estètics que les caracteritzaven.

Biquinis, triquinis i banyadors es poden veure en aquesta col·lecció amb talls innovadors dissenyats amb patrons asimètrics  o a ‘cut-outs’ per donar com a resultat formes geomètriques  d’esperit ètnic.

Accessoris: Dolores Cortés amb la col·laboració de la firma El Mito de Gea, en aquesta ocasió i continuant amb la tònica general de les robes de bany, evoca la cultura urbana de los Angeles i l’’estar sistem’ de Hollywood per als seus accessoris.

D’una banda les platges ens porten peces amb reminiscències de la cultura ‘pop’ utilitzant formes de palmeres i estrelles. Acaba amb  unes creacions molt divertides girant la vista enrere amb éssers mitològics en 3 D.

Compartir

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari

La seva adreca de correu electronic no sera publicada. Camps requerits* *