TENDÈNCIES TARDOR-HIVERN

SKATE

Una nova estètica popular i gens sobrecarregada inspira els models de tardor dels més joves. Destaquen les influències dels 90 i la iconografia del skatebo, inspira els grafismes de samarretes i dessuadores. Jaquetes esportives, jerseis bàsics i pantalons de xandall, tot preparat pels petits skaters amb animacions i pictogrames dins d’una gamma de colors neutres que contrasten, però, amb les robes de tocs brillants sobre bases tècniques amb aplicacions sensorials i hologrames iridescents.

Les peces clau d’aquest estil són:

-Dessuadores amb volum i detalls XXL – El jogging de niló, de vellut i els detalls reflectants. – La tornada de caputxes i tallavents en un sol color – Els vestits esportius amb caputxa i cremallera – Les faldilles de patinatge i les peces de punt gruixut i llis.

DREAM

Aquest tema s’inspira en la màgia de la natura per definir un vestuari rock, folk i alhora romàntic. Destaquen els estampats primitius, els paisatges lluminosos, els motius numèrics i uns degradats que revelen mons poblats de símbols estranys i que ens transporten a una fantasia onírica i misteriosa.

La gamma de tardor ve inspirada per les tonalitats roses i ataronjades pròpies de l’època. Els punts fets a mà i rústics es barregen amb els teixits delicats i romàntics com les puntes de llana, el pèl o els neo-jacquards per crear una silueta cocoon o d’espatlles arrodonides.

Les peces més destacades són:

-Pantalons masculins de línia casual –  Robes Denim – Línies rock & folk – Abrics d’inspiració històrica – Vestits ‘encantats’.

PLAY

Com sortir de la rutina amb un toc d’humor i d’improvisació prenent com a referent els campus. El punt fort és inspirar-se en l’energia positiva dels hobbies i de les influències musicals dels 70 ’s. L’estil pop es recupera més treballat i es prioritza la llibertat de mescles, motius i textures per aconseguir una experiència creativa i avantguardista.

Parlem d’una gamma de colors expressiva i viva que evoca la paleta cromàtica de Kandinsky. Estampats de quadres o ratlles rememorant els anys 70 i es recuperen les mides voluminoses per trencar amb estils anteriors. Barreja de motius i de tècniques gràcies a animacions arty en una gamma de falsos colors primaris molt trencadora. La idea principal és la creació d’insòlits collages.

Els uniformes i els vestuaris dels campus dels 70 ’s inspiren polos, samarretes… i altres peces que ens evoquen els clàssics uniformes escolars en punt de llana.

OFF

El lema és la recerca de la bondat i la bellesa per assaborir el més essencial. Dissenys simplificats, clàssics modernitzats junt amb una tecnologia que vol reinterpretar el vestuari d’esquí d’una manera suau i dolça.

Una inspiració del ‘menys és més’. Volums intel·ligents i minimalistes. Dissenys depurats i teixits clàssics de textures nobles. Els estampats ressalten per ser animacions gràfiques vectorials. La gamma de colors freds esdevé més càlida gràcies al contrast del marró.

Les peces que cal destacar d’aquesta línia són:

El texà d’esperit Quaker – els Petos – les Camises d’inspiració bucòlica – Els Abrics clàssics i pells folrades.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *