STETICMEDIC. El centre de medicina i cirurgia estètica de Sabadell

Sentir-nos bé amb nosaltres mateixos és la principal font de benestar i equilibri emocional. La societat en què vivim ens mostra constantment rostres perfectes pels quals els anys passen sense deixar-se notar. D’altra banda, la figura és una de les principals preocupacions de moltes persones. Tot plegat, ha provocat l’aparició de diversos complexos físics entre la població.

La vocació per l’estètica i l’afany d’oferir un servei professional que ajudés a les persones a sentir-se bé amb el seu aspecte van ser els motors que van portar a la Roser Guarch a obrir Steticmedic a Sabadell, un centre mèdic autoritzat per la Generalitat de Catalunya. El principal objectiu de la Roser, Directora del centre, va ser acostar la qualitat assistència en medicina estètica per ajudar a les persones a sentir-se millor. Compta amb una àmplia formació acadèmica en tractaments estètics avantguardistes i ha dedicat tota la seva vida professional al sector treballant, fins i tot, com a formadora.

L’any 2000 va néixer Steticmedic. Quins han estat els canvis que has introduït a Steticmedic per mantenir el posicionament de centre de referència en medicina i cirurgia estètica?

Vam començar la nostra trajectòria oferint els serveis de làser en col·laboració amb diversos centres de referència a la ciutat. L’augment de la demanda i el fet d’escoltar constantment els nostres clients ens van portar a obrir el centre de medicina estètica l’any 2004. Des d’aleshores, vam començar a incorporar al nostre equip professionals reconeguts per la seva trajectòria d’excel·lència i especialitzats cadascun en el seu sector. La nostra aposta per la qualitat i la satisfacció dels nostres clients ens van permetre créixer exponencialment. Durant els últims 7 anys hem invertit en la renovació de l’aparatologia del centre i en la introducció de serveis i productes nous que donen resposta a les preocupacions que ens plantegen els nostres clients.

Disposeu d’una àmplia cartera de serveis i sou coneguts per la qualitat de la cirurgia estètica. Quins són els punts clau del vostre servei?

Nosaltres hem apostat sempre per l’atenció personalitzada i professional des que un pacient demana consulta. El nostre cirurgià plàstic acompanya als clients des de la sessió informativa fins a l’última sessió del postoperatori. És fonamental donar a les persones una sincera i estreta relació de confiança i que puguin resoldre tots els dubtes abans de prendre la decisió sobre la cirurgia. Aquesta filosofia ens ha permès posicionar-nos gràcies a la satisfacció dels nostres clients.

En les cirurgies estètiques el preoperatori i el postoperatori són fonamentals per tal de garantir el millor resultat. Com treballeu aquestes fases a Steticmedic?

Tenir cura de tot el procés, des de la sessió informativa fins a l’alta del pacient, és el més important. No obstant això, ambdues són fases de gran importància donat que ens permet evitar riscos durant les operacions i, a més, oferir el millor resultat després de la cirurgia. Fer un seguiment durant el postoperatori i tenir cura de tots els detalls ens permet oferir un temps de recuperació més ràpid i confortable, fet que contribueix al fet que els resultats siguin molt recomanats pels nostres clients: ells són el principal aval del nostre centre.

On feu les intervencions quirúrgiques?

Treballem amb la Clínica del Vallès. Els nostres pacients compten amb una habitació privada per a la seva estada a l’hospital, amb un anestesista present durant tota la intervenció i amb instal·lacions equipades amb l’última tecnologia.

El reconeixement del quadre mèdic és fonamental. Quins professionals treballen a Steticmedic?

A banda de la formació continuada i especialitzada i l’experiència, els professionals del nostre equip treballen amb els mateixos valors que van ser el fonament d’Steticmedic: l’honestedat, la transparència i el tracte humà. La nostra trajectòria d’excel·lència ens ha permès disposar de metges de reconegut prestigi com el Dr. Joan Cruz, responsable de medicina estètica, i el Dr. Jorge Santos, especialista en cirurgia plàstica.

Quins són els vostres projectes per aquest 2017?

Volem continuar innovant en nous serveis que millorin la qualitat de vida de les persones i continuar invertint en tecnologia d’avantguarda. Recentment hem incorporat la hidroteràpia de colon. És un tractament que ens permet millorar la digestió de les persones i corregir els problemes d’estrenyiment o colitis. Una millora en funcionament de l’intestí gruixut pot ser la solució de símptomes com, per exemple, cansament, mal de cap o manca d’energia. Finalment, el 2017 incorporarem la Teràpia d’Ones de Xoc Extracorpòrees, que permet tractar de forma eficaç la cel·lulitis i les acumulacions de greixos localitzats.

Compartir

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari

La seva adreca de correu electronic no sera publicada. Camps requerits* *