SPAIS A MIDA. La il•lusió d’una llar

L’Antoni  va iniciar el seu projecte professional després d’haver-se dedicat tota la vida al sector del moble a mida. El seu pare era fuster i ell és la segona generació que es dedica al sector, comptant amb el suport de fabricants reputats i un equip de muntadors professionals. Fa 19 anys que va donar vida a Spais a Mida amb l’objectiu d’oferir als clients mobles adaptats a les mides de les seves llars.

Existeixen marques que ofereixen mobles que poden encaixar en els espais, però el moble a mida té quelcom que enganxa. En aquest sentit, què és el que podem trobar a Spais a Mida?

A tots ens agrada viure a una llar: a la nostra llar. Per aconseguir-ho, els mobles a mida fan realitat els seus somnis, personalitzant molt més els espais que un moble estàndard,. Es tracta d’aconseguir un aprofitament creatiu dels espais que no només siguin mobles: que siguin una peça més del trencaclosques que converteix un pis o una casa en una llar.

Quines són les evolucions que heu incorporat durant la vostra trajectòria?

Un dels nostres principals objectius és créixer i evolucionar amb les persones, amb el mercat. És per això que sempre escoltem les demandes de les persones i hem incorporat allò que necessiten i que busquen: mobles molt més adaptats als espais i que trenquin amb el que ja és un habitual.

Com treballeu cada projecte?

Per a nosaltres el més important per fer un projecte és la primera trobada amb el client. Escoltem amb molta atenció tot allò que busquen i, a més, ens fixem en com són les persones per encertar amb allò que desitgen. A partir d’aquí, fem la presa de mides i treballem al despatx en una proposta que, finalment, mostrarem a la persona.

Les noves tecnologies ens permeten ensenyar-ho en forma 3D per tal que vegin directament quin seria el resultat final. Un cop hem introduït els matisos que fan el projecte perfecte amb el feedback dels clients, fem la comanda i l’equip de muntadors professionals ho fa realitat a les llars.

Què vol dir exactament un moble a mida?

Per a nosaltres és important saber quina és la utilitat que li volen donar als mobles els nostres clients. En funció del contingut del moble, fem una proposta tant de mides com de disseny de l’interior. És la millor manera que tot quedi degudament endreçat ja que està fet pensant en les persones que el faran servir.

Per exemple: un dels nostres clients cercava un moble a la cuina per desar alguns estris de neteja i, finalment, que també tingués un espai pel gos. Nosaltres vam preparar un moble que tenia una part amb una petita porta oberta on posar un coixí pel gos.

Quines són les tendències en interiorisme?

Quant a material, cada vegada són més habituals les fustes rústiques i molt naturals. Pel que fa a colors, hi ha una gran diversitat en modes que treballa des dels grisos fins als lacats blancs de tota la vida.

Per a habitacions d’infants, els llits abatibles són una opció cada vegada més generalitzada. Els espais petits dels edificis de nova construcció ens obliguen a treballar amb propostes que optimitzin els espais reduïts de l’habitació sense perdre confort.

Sigui quina sigui la tendència, l’autèntic objectiu d’Spais a Mida ha estat sempre satisfer totes les necessitats dels clients i que el resultat superi les seves expectatives. Per això tots els qui formen part de l’equip compten amb una dilatada experiència professional.

Disposeu de promocions o condicions especials de finançament?

Tots els productes que tenim a l’exposició tenen una rebaixa sobre el preu. A més, disposem de possibilitat de finançar el projecte fins a 12 mesos sense interessos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *