SIMFONIA DE TEXTURES

La vigència d’estils diferents convida a perseguir l’originalitat i crear un univers nou i particular a cada estança. La varietat dels acabats i les formes aporten un ambient eclèctic i alhora agradable. Només cal saber combinar i arriscar-se amb els  materials i les textures. Aquesta és una època que ens agrada decorar la casa i podem aprofitar per fer alguns canvis en la nostra decoració.

La cadira Tonella, dissenyada per Note i editada per Sancal, és una butaca que aporta disseny i una nota de color. Les catifes són un altre dels elements que ambienten i donen caliu al saló de casa nostra. Amb les catifes Mélange de Marquina, Sybilla estilitza i racionalitza el disseny dels kilims orientals.

Els coixins poden conferir un toc totalment diferent, atrevit o elegant però sempre amb personalitat. Són uns elements dels quals no n’hem de prescindir. Buscarem un teixit adient i que aporti un cert contrast a l’ambientació de l’estança. Destaquem textures com el cotó, la seda o el vellut, i també amb motius de relleu.

La fusta natural ens dóna una nota de confort. Tab és el tamboret de freixe massís i d’inspiració japonesa que obre un munt de possibilitats. Tant el podem fer servir de tamboret com de tauleta auxiliar o de suport decoratiu per deixar-hi coses. Les caixes Dragan en bambú natural i acabat acrílic natural han estat dissenyades  per Sarah Fager. Aquestes són polivalents, serveixen tant per guardar com per decorar.

2La varietat d’acabat també la tenim en la il·luminació. El llum de suspensió de Willow Lamp o Euroluce (Francisco  Gomez)  ofereix  una decoració d’estil  industrial ideal per a espais grans o Lofts. El contrast ens el dóna Mademoiselle, un llum de suspensió produïda per la firma Lladró que té com a difusor unes figuretes  individuals de porcellana treballades de forma artesana que ens ofereixen una línia decorativa molt retro.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *