Sant Valentí – Un dia especial

Si vols fer un regal, hi ha moltes opcions variades a escollir. Des d’anar a un parc d’atraccions, un concert, un musical o una obra de teatre si parlem en un aspecte més cultural. Sempre és una aposta segura la d’un dinar o un sopar romàntic amb la teva parella, i depenent del teu pressupost pots pensar en un cap de setmana especial. Si us agrada l’acció i l’aventura hi ha activitats molt divertides com el ràfting, i d’altres més especials com volar en globus. A continuació et proposem alguns regals de diferent pressupost.

 

Paladone USB Powered Balloon Lamp Multicolor. Aquest llum ambiental té la forma d’un globus que s’enlaira suspès d’un cordill. Un d’aquests objectes que ens evoquen records d’infantesa. Si vols que canviï de color només tens que prémer el botó que està a la base, perquè sigui vermell, verd o turquesa. Base metàl·lica en forma de cordill. El cable USB per connectar el llum surt de la mateixa base. Preu aprox. 19 €.

 

Màquina de pasta. Olímpia Deluxe. Ideal pels addictes a la pasta. Estira una làmina de 150 i pots obtenir 3 tipus de pasta com la lasanya, el fettuccine o tagliolini, i en 9 diferents tipus de gruix. La màquina inclou una maneta per accionar els cilindres d’acer inoxidable, una pinça per fixar la màquina a la taula i les instruccions d’ús. Preu aprox. 39 €

 

Smartphone Moto Mods – Mòbil enginyòs. Aquest smartphone utilitza un enginyós concepte a base d’accessoris (Moto Mods) que s’integren fàcilment en el seu cos i aporten extres com són: un altaveu JBL SoundBoost, un projector de 70 polsades, un Power pack per a 20 hores addicionals de bateria o una càmara Hasselblad amb zoom de 10 augments. Preu aprox. 450 €.

 

La dieta de Sushi – Trucs per a la seva elaboració. Japó té uns els índexs més baixos d’obesitat del món i la dieta japonesa hi juga a favor. La nutricionista Makiko Sano comparteix els seus consells i plats per una alimentació gustosa, saludable i baixa en calories. Preu aprox. 16 €.

 

Spa en parella. Reserva en un spa un paquet en parella. Aprofita el temps junts gaudint d’un hidromassatge o una sessió de pedres calentes en un ambient càlid i relaxant. Pots trobar des d’una sessió d’una hora en centres especialitzats, fins a un pack de cap de setmana en un hotel-spa o balneari. Preu aprox. 60 €

 

Braçalets Personalitzats. Aquest és un dels detalls tradicionals per la parella que no passen de moda. En acer i plata banyada en or. Una polsera per cadascú gravada amb paraules i noms plens de significat que van directe al cor. Preu aprox. 50 €.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *