SANITAS. La Salut, la millor inversió

Sanitas pertany des del 1989 al grup britànic Bupa (British United Provident Association), una companyia líder en sanitat privada al Regne Unit. Bupa va ser fundada el 1947 amb la missió de prevenir, alleugerir i curar malalties i malalts amb qualsevol problema de salut.

Per la seva banda, Sanitas, centrada en proporcionar assistència sanitària i benestar a les persones, és l’empresa líder en l’àmbit nacional en quant a clients privats d’assistència mèdica i salut. L’Eva Fontanet és la Directora de l’Oficina de Contractació i d’Atenció al Client de Sabadell.

Els principals objectius de l’oficina de Sabadell són oferir un tracte personalitzat, una major comoditat per dur a terme les gestions de les pòlisses i conèixer els serveis que Sanitas posa a l’abast de la ciutadania. La salut és una de les principals preocupacions de les persones i, per això, Sanitas ofereix el millor servei assistencial als seus clients sabadellencs.

Una assegurança per a particulars, autònoms o empreses

Sanitas vol que els seus clients tinguin accés a aquells productes que s’adaptin al màxim a les seves necessitats econòmiques i assistencials perquè cada client és diferent i, per tant, també les seves demandes són diverses. Per aquest motiu, els qui s’acostin a l’Oficina de Contractació i d’Atenció al Client de Sabadell, trobaran productes que es caracteritzen per l’oportunitat d’incloure les cobertures que s’ajusten a les seves demandes, tant en les pòlisses per a particulars com per a les d’autònoms i empreses.

anuncio

Sempre al teu costat

Sanitas vol acompanyar a les persones al llarg de totes les etapes de la vida i, per això, han ampliat el conjunt de serveis, donant cobertura a les persones des que neixen, fins que arriben a una edat avançada. Cadascuna de les etapes de la nostra vida té unes necessitats de salut específiques. Per això, disposen de serveis addicionals com els de reproducció assistida, oculars, de prevenció, maternitat, nutrició i obesitat, masculins, estètica, psicologia i recuperació cardíaca, entre d’altres.

Per garantir la qualitat del seu servei, Sanitas ha apostat per Catalunya i compta amb un equip de més de 1.000 persones: 404 a Sanitas Hospitales, 642 a Sanitas Residencial, 150 a Sanitas Dental i 84 a Sanitas Seguros.

Blua: La salut adaptada al món digital

Sanitas aposta per la tecnologia amb la finalitat d’oferir la millor assistència mèdica on i quan vulguin els seus clients. Analitzant el món on vivim, cada vegada més interconnectat i digitalitzat, Sanitas va donar resposta a la petició dels seus clients fent un pas endavant. Disposen de diverses plataformes i aplicacions que faciliten tràmits com, per exemple, demanar una cita mèdica online o consultar informes mèdics, estalviant desplaçaments i temps d’espera.

El nou complement digital Blua permet, a més de tot el que hem anomenat, realitzar videoconsultes amb metges de diverses especialitzats i del mateix servei també per a urgències les 24 hores del dia. A més, han posat en marxa diversos programes d’assessorament fent servir també les videoconsultes, com per exemple el programa de nutrició i el de psicologia, l’entrenador personal i l’assessor mèdic. I no només això: Blua posa a disposició dels clients exclusius serveis a domicili, com la cobertura de farmàcia i l’analítica. Les noves altes en les pòlisses de salut de Sanitas disposaran d’un any gratuït de Blua.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *