SANITAS

Vídeo-consulta, una nova forma de cuidar la teva salut.

Els nostres clients estan cuidats per una companyia amb més de 60 anys d’experiència en salut. Sanitas pertany des del 1989 al grup britànic Bupa (British United Provident Association), companyia líder en sanitat privada al Regne Unit i Multinacional amb presència en més de 190 països.

Sanitas és una empresa líder en l’àmbit nacional de clients privats d’assistència mèdica. Disposa de l’última tecnologia i avenços mèdics pels nostres assegurats, amb un equip de 40.000 professionals mèdics, 4 hospitals propis, 1.200 centres assistencials concertats, 21 centres Milenium Sanitas multi especialitat, 180 clíniques dentals Milenium i més de 450 persones d’atenció telefònica disponibles les 24h els 365 dies de l’any, tot perquè quan ens necessitis no et calgui esperar.

A Sanitas seguim innovant cada any, incorporant noves cobertures per tenir cura de la teva salut.

Volem ser el teu assessor de salut

La salut és una de les principals preocupacions de les persones i, per això, Sanitas ofereix el millor servei assistencial als seus assegurats sabadellencs. L’Eva Fontanet és la Directora de l’Oficina d’Atenció al Client i Contractació de Sabadell. Visita l’oficina o contacta amb el seu equip i obtindràs l’assessorament de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector assegurador.

Els principals objectius de l’oficina de Sabadell són ajudar-te en la contractació oferint un tracte personalitzat, una major comoditat per dur a terme les gestions i donar a conèixer els serveis que Sanitas posa al teu abast, perquè treguis el millor partit de la teva pòlissa. Estem al teu costat quan ens necessites, pot fer gestions sense desplaçar-te a l’oficina i contactar a través de WhatsApp.

Ara pots tenir la millor assegurança per a cuidar-te: Ets particular, autònom o empresa?

Sanitas vol que els seus clients tinguin accés als productes que s’adaptin al màxim a les seves necessitats econòmiques i assistencials, perquè cada client és diferent i, per tant, també les seves demandes són diverses.

Oferim pòlisses per a particulars: Sanitas Básico, per accedir a la sanitat privada al millor preu per només 24,15€ mensuals per persona. Sanitas Mas Salud, el producte més complet que necessita la teva família amb una àmplia varietat de cobertures opcionals per poder personalitzar la teva assegurança amb aquell servei addicional que respongui a les teves necessitats: complement dental; el de farmàcia, amb reemborsament del 50% del cost dels medicaments; complement de renda, i el de reemborsament del 80% de despeses mèdiques fora de quadre mèdic.

Sanitas Profesionales. Els autònoms tenen altres necessitats, per això els hi cobrim els accidents de tràfic i laborals, i també incorporem el complement de protecció total, perquè disposin de cobertures exclusives davant d’una incapacitat temporal o hospitalització.

Sanitas Pymes Digital és el nou producte per a empreses, perquè cuidar de la salut dels treballadors és cuidar de la salut de l’empresa. L’assegurança incorpora el nou complement digital que permet fer vídeo-consultes amb un metge les 24h del dia, consultes de psicologia, nutricionista o entrenador personal, enviament de medicaments al lloc de treball o que un fisioterapeuta et faci un tractament a domicili o a l’empresa. Excel·lent pels teus empleats, bo per a la teva empresa. 

 

Ara és més senzill

Innovar és comptar amb una assegurança que incorpori les millors solucions digitals. El món de la salut està evolucionant perquè tot sigui més senzill, on i quan vulguis. La targeta de sempre, ara en el teu mòbil, podràs sol·licitar cites mèdiques, autoritzacions, accedir als teus resultats d’analítiques i proves, consultar els teus centres mèdics i especialistes més propers i rebre consells de salut. Tot això gràcies a la nostra App de Sanitas en el teu ordinador, tauleta o mòbil.

 

Volem que visquis una nova experiència: Digital Blua

La salut adaptada al món digital: Blua. És el complement que permet realitzar vídeo-consultes amb metges de diverses especialitzats i d’urgències les 24 hores del dia, demanar cita mèdica online i consultar informes mèdics. A més, hem posat en marxa diversos programes d’assessorament fent servir també les vídeo-consultes, com per exemple el programa de nutrició i el de psicologia i l’entrenador personal. I no només això: Blua posa a disposició dels clients exclusius serveis a domicili, com la cobertura de farmàcia i l’analítica. Les noves altes en les pòlisses de salut de Sanitas disposaran d’un any gratuït de Blua.

 

Confiar en Sanitas és saber que la teva salut està a les millors mans

Compartir

Deixa un comentari

La seva adreca de correu electronic no sera publicada. Camps requerits* *