Revista èxit vallès

La revista èxit vallès va néixer l’any 1993 com un mitjà de publicitat i informació per al públic de Sabadell i rodalies. Després de tots aquests  anys, som l’únic mitjà de premsa gratuïta que porta la publicitat dels seus clients a les bústies de Sabadell.

La nostra publicació inclou entrevistes amb personatges famosos –de nivell nacional-, articles de contingut divers, reportatges, monogràfics especials segons els mesos: ensenyament, moda, nuvis…,publireportatges personalitzats, i també informació de la ciutat i els seus voltants, com per exemple: programes de festa major, festivals de música, etc.

Clic aquí per veure contingut de la revista èxit vallès

La revista té un tiratge mensual –a excepció del mes d’agost-, de 35.000 exemplars. Aquests exemplars es distribueixen de la següent manera:

30.000 exemplars es posen a les bústies de Sabadell, incloent domicilis, comerços i altres entitats com els C.A.P. o ambulatoris. 2.000 exemplars es posen en un grup d’expositors ubicats a l’eix comercial, axí com també al club de Tennis Sabadell. 3.000 exemplars es reparteixen a les poblacions més properes com són: Barberà, Sant Quirze del Vallès, i Castellar del Vallès utilitzant per a la seva distribució les fleques.

Això significa que hi ha una mitjana de 120.000 persones que llegeixen la revista èxit vallès.

El perfil dels nostres lectors és la d’un individu o família de nivell mig i alt, en edats compreses entre els 18 i 65 anys, i amb domicili a la zona centre i barris annexes al mateix sector de la ciutat..

Per obtenir més informació pot consultar la nostra pàgina web: exitvalles.cat o mitjançant els telèfons: 93-727 40 88 i 93-100 07 00 i els atendrem amb molt de gust.

logo