QUIN ÉS EL COLOR DEL 2017? Visionaris de tendències

L’Institut de Color Pantone anuncia quin serà el color que marcarà tendència el 2017

Aquest any el protagonista és el verd o Greenery, un to que genera frescor i joventut. Segons comenten els representants  de Pantone, aquest color ha estat escollit perquè evoca els primers dies de primavera quan els tons verds de la natura reviuen i es renoven.

El seu nom singular Greenery  invoca el verd de l’herba amb un lleuger toc de groc per omplir-nos de vida, tranquil·litat i desig de crear i avançar. El verd que sempre se li ha atorgat el color de l’esperança té com a missió aportar a les nostres vides l’anhel rejovenidor que necessitem.

La selecció  del color de l’any de Pantone marca el començament  de les tendències cromàtiques per a les temporades vinents. Les indústries de moda, decoració i arts visuals  vénen influenciades sempre per aquesta elecció,  tal com vam veure el  2015 pel Marsala i el 2016 amb la parella del Rose Quartz i el blau Serenity.

El Greenery  és un to molt versàtil que no dificulta la creació de combinacions:

–  És un color bastant brillant i el podem combinar tant amb tons neutres;  com el blanc, el beix i el gris, com en tons més profunds; com el blau marí, el mostassa o el violeta. Els tons pastels li donen matisos, i també coordina bé amb els metàl·lics.

–  Pren  la inspiració de la natura i  és perfecte per combinar amb els colors de la primavera.

–  Els pots utilitzar també en els teus  accessoris com són sabates, bosses i amb un bonic abric o jaqueta si vols donar un toc brillant al teu conjunt.

–  Queda  genial en els estampats! Els prints florals de la temporada de ben segur que inclouran algun  toc d’aquest  color per a mantenir-se en la tendència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *