MAR, SOL I SORRA L’Estiu marca tendència.

-Entre les diferents propostes per al bany destaquen les del  dissenyador Andrés Sardá fent un tribut  a les flors, els pètals els  quals serveixen  com a motiu d’estampació  amb colors atractius i de diferents tonalitats.

Podem veure uns dissenys sensuals que s’inspiren en les ratlles tant pel que fa a la línia de banyadors com en els complements; tops, samarretes, bosses i para-sols.

-Un altre  món visual que ens aclapara és el d’Àgatha Ruiz de la Prada amb unes creacions plenes de llum inspirades amb una ‘pool party’ d’acord amb  l’estètica dels anys 50 i 60.

La col·lecció està formada per robes de tall esportiu amb cremallera i caputxa. Entre els materials utilitzats destaquen els teixits naturals com la seda i el cotó  juntament amb altres de tecnològics com el lúrex i els plàstics hologràfics.

Entre els estampats, l’Àgatha no oblida els seus tradicionals dibuixos com són les flors i els cors. Tot i això, aquesta vegada incorpora tres nous motius per aquest estiu que són els dibuixos de les pilotes de platja inflables, les taules de ‘surf’ i les àncores marineres.

-Dolores Cortès es mou entre el Pop Art i l’Art Cinètic a través dels seus estampats geomètrics. La desfilada de la dissenyadora ha comptat amb la top brasilera Ana Beatriz Barros per mostrar-nos la seva nova col·lecció de bany. Aquesta, està composta per diferents peces que van des dels clàssics bikinis, passant pels trikinis i els banyadors d’una sola peça, on s’ha decantat pels estampats geomètrics combinats amb grans plans de color, i efectes reticulats que donen un efecte de moviment.

Cal destacar en alguns models l’efecte d’enconxat en relleu que els atorga un estil geomètric bastant accentuat. Tota la col·lecció està marcada per referències dels seixanta; culottes de cintura alta i alguns detalls que ens apropen a la psicodèlia. Altres peces com els caftans, ‘monos’ i pantalons amples i fluids completen unes propostes de moda bany molt xics per aquest estiu que està a punt de començar.

ULLERES

Quan arriba l’estiu, les ulleres són un dels complements més necessaris per protegir-nos dels raigs UVA. Les botigues s’omplen de nous models. Als clàssics d’ulls de gat o les muntures de carei, s’hi afegeixen les ulleres rodones i les formes hexagonals. Dels anys setanta es recuperen els d’estil aviador.

Però això no és tot, les lents de colors com el taronja, el groc o el verd ens aporten un toc molt original, com  les  de Bella i Gigi Hadid.  El model de Fendi, en l’estil ‘ull de gat’ desestructurat amb les puntes amb daurat ens recorden la tendència més fosca dels 80. La purpurina ha estat una tendència en el món de la moda, fins i tot en les ulleres, com ho demostra el model més atrevit de Saint Laurent

Compartir

Deixa un comentari

La seva adreca de correu electronic no sera publicada. Camps requerits* *