‘LIVING CORAL’,

el to de moda que ha escollit PANTONE per aquest 2019

A la indústria de la moda es dóna especial atenció a un anunci que marcarà els propers mesos, tant a les passarel·les com en el carrer: el color tendència de l’any segons l’empresa Pantone. La seva influència abasta a més del món de la moda, el de la decoració, i per descomptat les arts gràfiques.

L’empresa americana, amb seu a New Jersey, ha revelat quin és el color que envairà els nostres armaris aquest any, i el cert és que la tonalitat escollida representa una bufada d’aire fresc per als estilismes més hivernals. Si el passat 2018 el color escollit va ser l’ultra violet, aquest 2019 es portarà el Living Coral, (Pantone 16-1546).

Segons aquesta empresa, el color escollit és un to coral, animat i vital que aposta per la vida, amb matisos daurats que aporten energia i dinamisme amb un toc de suavitat. La companyia s’ha inspirat en la paleta de colors d’un paradís tropical col·laborant amb l’empresa hotelera independent Tribute Portfolio.

A més, Pantone ha assegurat que escollir el coral com a color de l’any, obliga a fer ressorgir el debat sobre la preservació del fons marí: “Una de les coses que obtenim de la naturalesa és l’energia. Quan pensem en la naturalesa canviant del nostre món trobem un color que anima i reafirma la vida”. Un color que simbolitza la nostra necessitat innata d’optimisme i de recerca de la felicitat.

El Living Coral amb els seus matisos és un color que pot ser suau, delicat i acollidor, però en realitat també ens aporta una explosió d’energia i vitalitat. Tot depèn també de com el combinem.

Monocromia

Una de les maneres més senzilles de vestir amb aquest color és amb un vestuari monocromàtic. El pots dur en vestit i també fent combinacions de pantaló i camisa o bé faldilla amb blazer, per exemple. És un color ideal pels vestits de nit i cerimònia.

Combinacions Cromàtiques – L’estil Tribal

A més d’un total look, podem dur el Living Coral amb altres colors de moda. Dins de la mateixa gamma, com és el rosa o el nude amb els que obtindrem un resultat extremadament dolç i romàntic, o bé combinat amb altres colors com és el marró, el taronja, i també amb el groc o vermell on el Living Coral treu tota la seva força i vitalitat.

El blau és un color complementari, així que les combinacions amb les variants d’aquesta gamma són ideals. A més, el blau és el color del mar on naturalment viuen els coralls, així que no pot haver-hi combinació més perfecta que fer-ho amb aquests tons; blau marí, el blue princess, els turqueses o bé el verd aiguamarina. El pots combinar també amb tons brillants com són els neons, els quals seguiran en tendència aquest 2019, com el model que ens va presentar SIES MARJAN.

Els estampats tribals o africans s’han imposat a les passarel·les amb multitud de combinacions. Aquesta és una de les línies d’inspiració per aquesta primavera. FENDI va mostrar la seva desfilada plena d’idees originals amb aquestes combinacions i el color de l’any, afegint algunes pinzellades en tonalitats de lila per aportar contrast. Arrisca’t amb les noves propostes cromàtiques!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *