L’Arbre, dóna a les llars el caliu nadalenc!

Com cada any, el desembre comença amb els carrers de la ciutat plens d’aparadors amb decoracions nadalenques i amb llums als carrers que ens acompanyen durant la tornada a casa. És el moment de preparar la nostra llar per les festes!

Tots volem que casa nostra sigui especial i que, indubtablement, transmeti la nostra personalitat a tots els qui ens visitaran els pròxims dies. L’arbre de Nadal és, possiblement, l’element decoratiu al qual dediquem més temps.

Recull de la nostra vida. Us imagineu un arbre de Nadal que resumeixi la nostra vida? Si a més, teniu poc espai al vostre menjador, podeu aprofitar per fer-ne un enganxat a la paret amb un adhesiu especial. Un triangle el simbolitzarà i el podeu omplir amb fotos. I per donar-li un toc nadalenc addicional, podeu afegir els llums propis dels arbres i, a més, demanar als petits que facin l’estrella que el coronarà.

Arbres de paraules. Si preferiu fer-lo tot de forma artesana, també podeu aprofitar algunes peces de fusta o de cartó i dibuixar les paraules que simbolitzen el vostre Nadal fent dibuixos propis de l’època. A més, podeu aprofitar per penjar algunes figures als extrems.

Fet pels petits artistes! Els qui viuen el Nadal deixant-se emportar més per la màgia pròpia de l’època són, precisament, els nens. Els petits de casa en general mostren certa passió pels treballs manuals i, d’altra banda, ajudar-los a fer l’arbre els pot fer sentir orgullosos i és una altra manera de compartir temps amb ells. Per això la nostra darrera proposta és deixar-los cartolines preparades per fer un arbre gran i que ells mateixos dibuixin els motius que vulguin per decorar-ne un molt artesà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *