La Perruqueria EUGÈNIA VILALTA de Sabadell guanyadora de l’or per colorzoom de Golwell.

Eugènia Vilalta, que ja va rebre el bronze l’any passat, s’ha proclamat or aquest 2018 en la categoria Partner de colorzoom de la prestigiosa marca Goldwell.

El proper 30 de setembre, Eugènia Vilalta, experta colorista i educadora de la coneguda firma, viatjarà a Toronto per compatir amb els millors finalistes de cada pais. Color Zoom, el gran esdeveniment de la perruqueria mundial reuneix aquest 2018 a més de 3.000 estilistes de tot el món

Els estilistes tindran que demostrar el seu talent i defensar el treball realitzat, una interpretació de l’actual col·lecció Elemental de Goldwell, per a proclamar-se guanyadors absoluts de la competició. Un any més, s’obrirà una votació per internet durant la primera quinzena de setembre, per escollir l’estilista favorita del públic: l’Stylist Favorite Award a través de www.goldwell.com/stylistsfavorite.

El guanyador de cada categoria serà proclamat durant la gala ‘Global Zoom’ d’aquest any a Toronto, el 30 de setembre de 2018. Els tres guanyadors de la final estaran presents en el desenvolupament de la col·lecció de l’any 2020, tot un repte i una oportunitat per a treballar amb els millors estilistes de la professió. Desitgem molta sort per a l’estilista Eugènia Vilalta!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *