La perruqueria EUGÈNIA VILALTA de Sabadell aconsegueix guanyar, un any més, l’or en el concurs colorzoom de Goldwell Espanya.

Eugènia Vilalta ha assolit novament el primer lloc en el concurs que la marca Goldwell organitza anualment a Espanya, dins la categoria Partner de colorzoom de la prestigiosa marca. En aquesta ocasió Viena serà la ciutat escollida on se celebrarà la final internacional. Una final on participaran els millors estilistes i finalistes de cada país.

Aquests estilistes hauran de demostrar el seu talent a través del seu treball davant un jurat que evaluarà el millor dins de cada categoria. Una interpretació de l’actual col·lecció REMIX de Goldwell, un treball que molts han estat elaborant durant mesos.

Un any més i durant la primera quinzena de setembre s’obrirà per internet una votació popular per escollir l’estilista favorita del públic: L’Stylist Favorite Award, i es realitzarà a través de la web www.goldwell.com/stylists-favorite. El guanyador de cada categoria serà proclamat durant la gala “GlobalZoom” que es realitzarà a la ciutat de Viena el pròxim 29 de setembre.

Un dels privilegis que tindran els tres guanyadors de la final és la de participar en el desenvolupament de la col·lecció colorzoom de l’any 2020. Tot un repte i una oportunitat per treballar amb els millors professionals. Desitgem molta sort en aquesta final i en especial a la sabadellenca Eugènia Vilalta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *