La Influència d’un clàssic

El binomi BLANC I NEGRE ha estat una de les tendències  a les desfilades de moda més importants del món.

La setmana de la moda a Nova York, en la seva edició de tardor-hivern, es va inundar d’innovació, elegància i sensualitat. Aquesta vegada va destacar la utilització de colors vibrants, teles metal·litzades i teixits brillants, i un cop més, la sobrietat del negre combinat amb el blanc com a colofó de moltes col·leccions.

El conegut dissenyador Alexander Wang va adoptar el grunge com a imatge i actitud de la seva col·lecció, apostant pel blanc i el negre, les tatxes, el cuir, i el denim per demostrar que definitivament el revival dels noranta continuarà aquesta tardor.

La històrica “maison” en mans de Karl Lagerfeld va ser l’estrella a la desfilada de París. Destaca el contrast d’estils entre urbà i campestre amb nombrosos accessoris, com les botes planes i les botines,  amb dissenys que evoquen el món de l’hípica. Models sobris on destaquen els barrets negres de caixa baixa en llana i pell,  subjectats amb cintes i grans sivelles de reminiscències eqüestres.  Guants llargs de cuir o punt gruixut, mini bosses rígides, i perles a dojo, tant als barrets com en collarets i braçalets. La seva col·lecció per Chanel revisa les arrels burgeses i elogia la moda més elitista en versió prêt-à-porter.

La col·lecció presentada a Londres per Alexander Mcqueen és plena de sexualitat. Sarah Burton dóna una visió absolutament femenina a través de la noblesa que confereix la maternitat. Les robes flueixen amb una essència etèria extraordinària amb zones de pell al descobert, fins i tot, combinades amb dissenys d’estricta sastreria.

 

El conte de la Ventafocs va ser la font d’inspiració de Dolce i Gabbana a la passarel·la de Milà. Vestits brillants i sabates de punxa, on no podia faltar tampoc el príncep amb el seu uniforme d’aristòcrata.

Una visió d’un conte on les princeses sempre busquen la salvació a través d’un príncep ben plantat. Amb aquesta premissa, la col·lecció dels dissenyadors es va moure en un context en el qual la societat tracta d’abatre les diferències de gènere viatjant cap a l’origen de tot, els nens i l’educació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *