International House. Where languages come alive

International House (IH) es va fundar a Córdoba el 1953 i, actualment, ja compta amb més de 160 escoles distribuïdes per països d’arreu del món. La visió d’IH és oferir els nivells de qualitat més alts en les activitats educatives i empresarials pel que fa a l’aprenentatge d’idiomes. Tant és així que, de fet, són reconeguts internacionalment per la formació de professors. La Rosie Burke és la Directora de l’escola de Sabadell. És llicenciada en Magisteri i està especialitzada en l’educació de llengua anglesa a IH.

L’objectiu d’International House és que les persones interioritzin els idiomes fent una immersió lingüística des del moment en què entren a l’escola. D’aquesta manera, aconsegueixen que l’anglès es converteixi en una llengua còmode pels alumnes. L’anglès és l’idioma de referència i dominar-lo és una condició indispensable per accedir al món laboral en qualsevol sector: des de la restauració fins a la comunicació, passant per l’arquitectura, la ciència i les humanitats.

 

Aprendre online

A International House aposten per incorporar noves eines que permetin un aprenentatge més senzill de les llengües des dels seus inicis. És per això que ja fa 18 anys que disposen dels cursos NetLanguages que es poden desenvolupar íntegrament per Internet i, també, combinant la modalitat presencial i online.

Els NetLanguages estan concebuts per a particulars, empreses i escoles. En el cas dels particulars, l’anglès per a adults inclou la possibilitat de treballar-lo amb focus al món laboral o al turisme internacional. En qualsevol cas, és possible preparar els exàmens oficials i disposen de material complementari: pràctiques de lectura, pronunciació, vocabulari, gramàtica i comprensió auditiva, tot per aprendre la llengua amb la major qualitat possible.

Els programes per a empreses consten de 1.500 hores on es combina la modalitat presencial i l’online, amb accés directe a un tutor i amb tutories one-to-one per a l’speaking i el writing.

Finalment, els cursos per a institucions educatives es dirigeixen a professors amb la finalitat que interioritzin les noves metodologies docents i les incorporin a les seves classes. Les tècniques per a professors comprenen les eines més efectives per als alumnes, des d’educació infantil fins a batxillerat.

Novetats de International House: cursos per videoconferència

Si bé és cert que els cursos online d’International House existeixen des de fa gairebé 20 anys, el curs passat van introduir novetats per adaptar-se més i millor a les noves exigències de les persones. És el cas dels nous cursos online per videoconferència que poden ser individuals o hi poden participar diversos alumnes.

En el cas dels cursos online en grup, tenen una durada d’entre 3 i 6 mesos. Aquest tipus de cursos permeten la participació d’un màxim de 8 alumnes i disposen d’eines que, fins i tot, permeten dividir l’aula virtual en grups de treball dins de la mateixa videoconferència. Així, la metodologia online s’acosta cada vegada més a la presencial, tot fomentant les relacions interpersonals.

En ambdós casos, tant les classes en grup com les particulars, tenen exàmens de seguiment on s’avalua l’evolució de l’alumne i s’introdueixen els mecanismes necessaris per agilitzar l’aprenentatge. Els pròxims cursos online en grup de International House Sabadell començaran el 2 d’octubre de 2017 i el 8 de gener de 2018.

 

Aprendre anglès amb classes tradicionals

International House s’ha posicionat com una escola de referència i, de fet, compten amb un elevat grau d’èxit als exàmens oficials de Cambridge. La seva metodologia es basa en una immersió lingüística i cultural durant el temps de classe. A més, fan un seguiment acurat de cadascun dels seus alumnes. D’aquesta manera, els professors poden introduir els mecanismes específics que necessita cada cas en particular per garantir que s’adquireixen els coneixements satisfactòriament.

 

A banda de les classes habituals dirigides a alumnes a partir de 3 anys, també s’han incorporat classes per a sèniors dirigides a persones que volen aprendre anglès sense la pressió dels exàmens.

Compartir

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari

La seva adreca de correu electronic no sera publicada. Camps requerits* *