Interiors

Més de 40 anys creant llars

La passió és l’ingredient fonamental de l’èxit. L’Antoni Casquet va fundar Interiors el 1972 després d’aprendre l’ofici d’ebenista. Aleshores Interiors era un taller de mobles i, només cinc anys més tard, va començar a combinar el taller amb la botiga.

Fruit de l’èxit de l’empresa, el 1984 va decidir tancar el taller i centrar-se en la venda de mobles. Des d’aquell moment fins a l’actualitat l’Antoni ha apostat per evolucionar cap al comerç i la decoració i, actualment, fan des de projectes integrals de rehabilitació fins a la decoració de petits espais. Aquesta transició ha estat possible gràcies a la incorporació d’en David Casquet, interiorista professional.

 Durant aquests 40 anys us heu consolidat com a empresa de referència. Quin és el secret de l’èxit?

Tots dos, en David i l’Antoni, s’han format en tots els aspectes relacionats amb el món de l’interiorisme: la creació de disseny, la producció i la distribució. Coneixent tots els detalls existents en el món del moble i de la reforma integral, som capaços de donar solucions a les necessitats dels nostres clients. De fet, considerem que el nostre millor aval és, precisament, el fet que diverses generacions de la mateixa família confiï en nosaltres per donar vida a la seva llar.

 Les tendències en el món de la decoració són molt canviants.

Actualment els mobles moderns i contemporanis són els més populars. A Interiors apostem per estar a l’avantguarda en el nostre sector i, per això considerem fonamental posar a la nostra exposició les últimes novetats de les primeres marques

 Un dels vostres valors afegits són els mobles a mida. 

El mobiliari a mida i el disseny professional són els dos aspectes que ens han diferenciat. Sempre hem treballat la major part dels nostres projectes a mida. L’objectiu és aconseguir aprofitar al màxim qualsevol espai i garantir uns acabats exquisits.

inte1

 El procés de creació d’un projecte requereix coneixements del sector i, també, dels clients. Com porteu a terme aquesta tasca?

Ambdós considerem que és fonamental establir, des d’un primer moment, una entrevista a casa dels clients per prendre mides i conèixer exactament les seves necessitats i gustos. A partir d’aquest moment, comencem a treballar el projecte per fer una proposta satisfactòria per al client.

La constància és un altre dels nostres valors afegits. Cada projecte és un món, i aquest ha de respondre a les característiques de la llar i les exigències de les persones que hi viuen. És per aquest motiu que fem tots els canvis necessaris en el projecte fins a aconseguir satisfer els desitjos dels nostres clients. No podem perdre de vista que la nostra feina serà visible durant molts anys: som creadors de llars i hem de tenir molt present la personalització.

 Com porteu la gestió de les reformes integrals?

Els clients que ens demanen una reforma integral es poden despreocupar dels industrials. Nosaltres mateixos preparem l’agenda de tots els qui participaran en el projecte per tal d’aconseguir una tasca eficient i eficaç. Les empreses amb què treballem són locals i es caracteritzen per tenir la mateixa filosofia que nosaltres: el perfeccionisme, la qualitat dels acabats i el compromís amb els acords de dates d’entrega. 

 Què caracteritza els projectes d’Interiors?

La creativitat d’en David, l’interiorista, és fonamental durant l’inici dels projectes: és capaç de despertar una il·lusió desmesurada quan les persones veuen com la seva llar comença a tenir vida. D’altra banda, ens preocupem per ser molt propers als clients durant tot el procés, fins i tot quan la nostra tasca ja ha acabat.

 Teniu promocions i novetats previstes per aquest mes d’abril?

Els nostres clients sempre trobaran articles en promoció al nostre establiment. Pel que fa a les novetats, incorporem de manera constant les darreres presentacions de les principals marques nacionals: sempre estem a l’avantguarda.

 P.P

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *