Hidroteràpia de còlon

La hidroteràpia de còlon és una tècnica innovadora de neteja intestinal no dolorosa que consisteix en la irrigació profunda de tot l’intestí gros amb aigua filtrada.

Es realitza amb un modern equip que utilitza un espècul a dos circuits, permetent l’entrada d’aigua pura i la sortida d’aigua carregada de residus pel recte sense necessitat que el pacient es mogui de la llitera i amb total comoditat i higiene. Ja ens deien els antics metges que la malaltia comença a la taula i que moltes vegades els problemes comencen a l’intestí.

 

Els mals hàbits dietètics fan que l’intestí gros sigui l’òrgan que més pateix. El fet de retenir les deixalles durant setmanes i mesos a l’intestí, aquests fermenten. Les deixalles s’adhereixen a la paret mucosa del còlon, acumulant a l’organisme multitud de toxines, que en ser absorbides pel torrent circulatori passen a tot el nostre organisme originant inflamació i diverses malalties.

 

La hidroteràpia està indicada per a problemes intestinals com el restrenyiment i les diarrees, paràsits, flatulències, ventre inflat, candidiasi, problemes de fetge, digestions pesades…. És, doncs una excel·lent opció per ajudar a restablir la salut del tub digestiu i millorar en general la nostra qualitat de vida.

 

En netejar el còlon absorbim millor els nutrients i vitamines pel que millorem moltes les patologies com són: cel·lulitis, sobrepès, problemes de pell i pèl, migranyes, depressió, insomni, i reparem el nostre sistema immunològic ja que aquest es forma majoritàriament en el nostre còlon.

 

Encara que moltes persones senten por o respecte davant aquesta teràpia natural, la majoria d’ells la recomanen després de la seva primera sessió ja que se senten profundament nets i lleugers, a més de millorar de forma ràpida tota la seva simptomatologia.

 

Per aconseguir una neteja profunda del còlon es recomana un protocol bàsic inicial de 3 a 4 sessions seguides, en un termini d’una sessió per setmana, després serà bastant amb fer una sessió cada 6 o 12 mesos segons patologia i anatomia del còlon.

 

Abans del tractament es recomana fer una dieta lleugera el dia anterior, després de la sessió es pot menjar i beure de la forma habitual de cadascú, sent molt recomanable prendre fruita i verdura diàriament.

 

Es pot acompanyar la hidroteràpia de còlon amb l’addició d’aigua de mar i oligoelements per a major recàrrega energètica així com l’aplicació d’ozó per aconseguir una major neteja biològica.

Text:STETIC MEDIC

c/. Sant Antoni Maria Claret, 1 3er pis

Tel. 93 727 76 96

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *