FIRA DE MILÀ 2016 – Espais Moderns Amb Encant

Confort, funcionalitat, personalització i preus més assequibles són les principals novetats que van mostrar  les firmes espanyoles de mobiliari a la passada fira de Milà. Us presentem diferents propostes per estar al dia de les últimes tendències en moble contemporani.

L’oferta és molt variada en productes, estils i acabats. Comprèn entapissats, salons i menjadors, habitacions i sales d’estar, etc. Les propostes se centren en estils de vida moderns tot utilitzant colors càlids i teixits naturals per crear mobles estètics que reflecteixin la personalitat dels seus consumidors.

Els nous models de la col·lecció LIFE  de GARCIA SABATÉ destaquen per les seves formes geomètriques i línies dinàmiques. Laurel & Hardy és un programa modular per a salons i menjadors amb una gran varietat de parets, prestatgeries i aparadors que donen un toc d’estil contemporani als espais. Els acabats són en xapa natural (roure de Montana i una gran varietat de noguera americana). Els capçals dels llits s’elaboren en fusta o entapissats I poden dur incorporades prestatgeries i llums de led.

mueble2

LLASS es va especialitzar en el disseny i fabricació de peces molts singulars que aviat van marcar tendència en el sector. Ni massa formal ni massa minimalista és DOLSA, la nova col·lecció de la línia Actituts, creada per afegir elegància als espais moderns. El subtil joc de línies corbes i rectes aporta un toc dinàmic a la línia de mobles contemporanis.
[blockquote_sty ver=”1″ border_size=”4px” color=”#0F0F0F”]La nova línia de menjadors, salons, habitacions i auxiliars està elaborada amb acabats de fusta d’om per donar aquesta calidesa peculiar a l’ambient. LLASS també ofereix la combinació de lacats mats. A les parets s’hi alternen armaris alts i elements més baixos per donar dinamisme i fluïdesa a l’espai.[/blockquote_sty]

Les taules de vidre es combinen amb potes de fusta o amb bases de forma còncava que creen efectes molt atractius. Igualment els dormitoris representen una part important de la col·lecció. La peça estrella és el capçal que pot estar entapissat o elaborat amb xapa de fusta en forma de V.

MOBENIA LUXURY se centra en la innovació i el disseny creant una combinació de sofisticació, estil i confort en els seus productes. Sensualitat i elegància es barregen per agradar i satisfer les necessitats del consumidor, tant funcionals com estètiques. El resultat han estat quatre col·leccions: CROSS, SIDNEY, CAREY i TUAREG, dissenyades per Borja García i ConxinTerranegra & Miguel Angel Andreu, i dotades d’art i personalitat. Inclou una àmplia varietat de parets, aparadors i armaris que es complementen amb la versàtil prestatgeria LEES, la carismàtica taula OKAPI i la novíssima cadira EVOLVE .

Col·leccions amb encant per aquelles persones que la seva llar és quelcom més que un espai per lluir,  és un espai per viure i gaudir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *