ÉS L’HORA DEL BANY

Amb la pujada de les temperatures i les primeres escapades de cap de setmana a la platja és el moment d’estrenar el teu nou banyador o biquini. Pel que fa al vestit de bany, una de les novetats d’aquesta temporada que guanya addictes és l’estil esportiu, com si haguessin sortit directament de la piscina o del gimnàs per posar-se a la platja.

A l’estiu passat, una de les tendències estrella van ser els teixits de vellut, i per aquesta nova temporada que estem a punt d’entrar, seguiran predominant en molts dels models presentats. La ràfia o l’espart és un dels materials que s’imposa en els complements de bany; bosses en formes quadrades i circulars, així com alguns detalls sobre teixit.

Banyadors on destaquen colors com; el blanc, el groc, negre i el vermell, prisats i volants, ratlles, estampats ètnics i florals, triquinis i banyadors amb asimetries.

Dolores Cortés confia en una supermodel brasilera, Isabeli Fontana, per a convertir-la en l’estrella de la seva presentació. La top, a qui hem pogut veure desfilar en 8 ocasions per a la marca Victoria’s Secret, va lluir en aquesta ocasió dos dels looks que formen aquesta col·lecció per a primavera-estiu 2018, els quals prenen com a referent, el treball manual dels teixits per part de tribus ancestrals.

Així, el que més destaca en les propostes de bany és l’acabat artesà dels seus teixits amb trenats, calats i lligats que combinen amb les teles llises però amb patrons plens d’encant que fugen del minimalisme. Banyadors, biquinis i triquinis segueixen aquestes línies, a les que s’afegeixen també uns estampats geomètrics inspirats en el cubisme. Cal destacar que amb aquesta desfilada es va celebrar el 65è aniversari de la creació del primer banyador elàstic de Dolores Cortés.

Ana Locking ens presenta una col·lecció molt visual d’estètica retro i cowboy. El seu atractiu  són els teixits treballats amb brocats, micro calats, i estampats d’aus. Aquests materials es tenyeixen de vives tonalitats (grocs cítrics, verds, rosa lavanda i metal·litzats), que es combinen entre sí. Tots aquests colors s’inclouen en la part anomenada ‘Believers’; mentre que els ‘Preachers’ vesteixen d’or, blanc i blau imperial.

 

L’edat d’or de Hollywood en clau sexy s’inspira amb l’actriu Hiba Abouk com a model estrella de la presentació per a la col·lecció d’Andrés Sardá. L’univers creatiu del dissenyador per aquesta temporada ens porta conjunts confeccionats en organza de seda en tons pastel, nude, sorra i castany, que combinen amb dissenys de blondes en negre, color triomfal que simbolitza la màxima sensualitat. La col·lecció de bany ens mostra una línia de banyadors i biquinis amb transparències de tul i cristalls de Swarovski brodats, que es combinen amb laminacions de plata envellida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *