ELS HIPSTERS

Com a hipster ens referim actualment, a un grup de persones que es caracteritzen per tenir gustos i interessos associats a l’estil vintage, alternatiu i independent.

‘Hipster’ és una paraula que fa referència a un estil sorgit als Estats Units entre els anys 40 i 50 i que representava a un home contestatari, amant dels costums antics i el reciclatge.  Els hipsters estan en contra de les convencions socials i rebutgen la cultura comercial predominant, a favor de les cultures populars locals. En aquest sentit, tenen una sensibilitat variada, inclinada a estils de vida alternatius, que prefereixen l’alimentació natural i les cerveses d’elaboració artesana.

De forma general,  acostumen a ser joves de classe mitjana-alta a qui els agrada la música de jazz i l’indie, així com les bandes de rock alternatiu. Acostumen a veure cinema clàssic i independent, visitar museus i galeries d’art i són amants de les últimes novetats tecnològiques.

Vesteixen de forma molt personal i una mica extravagant, amb un look inusual que combina robes d’estil modern i vintage complementades amb accessoris antics, com els barrets d’ala, les ulleres de sol d’estil wayfarer, pantalons estrets i camises de quadres.

Les barbes i els bigotis  són una característica.

Les barbes es porten de diferent llargada i el pentinat acostuma a ser de tall curt, amb cresta o tupè. També hi ha qui li agrada dur el cabell llarg per una imatge més despreocupada, o bé recollit amb una cua o monyo, això depèn de les preferències de cadascú.

Actualment, ser un hipster és una manera de destacar o ser diferent, i aquest estil cada vegada té més adeptes. Les barbes s’han tornat a posar de moda i el seu atractiu es fa popular entre el sexe femení. Quan es viu en grans societats es necessiten distintius per avaluar i destacar la personalitat de cadascú i aquí és on entren els ornaments, Això no fa referència només a les barbes sinó també a la decoració corporal.

Compartir

Tambien te puede interesar

Deixa un comentari

La seva adreca de correu electronic no sera publicada. Camps requerits* *