Els gats estan de moda

Les persones amants dels gats, que són moltes, ara estan d’enhorabona ja que disposen de moltes més comoditats i productes específics per a les seves mascotes.

A què és degut que els gats estiguin de moda? Potser perquè s’adapten a la vida moderna: són independents, es renten sols, no necessiten que els seus amos els treguin a passejar i s’acoblen molt bé als habitacles reduïts. Tal és el furor, que els vídeos de gats sumen milions de visites a YouTube, les seves fotos es multipliquen a l’Instagram, i protagonitzen enginyosos sketchs. Els dissenyadors i creatius de productes els agafen com a models i fins i tot, diaris com The New York Times tenen seccions dedicades als mixos.

D’acord amb aquest nou estatus de rei de la casa, neixen múltiples dissenys per fer-los la vida més confortable, entretinguda i fins i tot luxosa. Alguns són tant sofisticats com ho poden ser els mobles dels amos més capritxosos, d’altres són enginyosos i sorgeixen d’una profunda reflexió sobre el comportament del gat i de l’amor cap aquest animal.

Als gats els encanta xafardejar i investigar, i això els porta de vegades a ser una mica entremaliats. Per evitar que ho tirin tot, Corentin Dombrecht va dissenyar una llibreria per on poden córrer i controlar-ho tot des de les alçades. També és bona idea la casa penjada de Catissa, un refugi per les mixetes i mixos quan es cansen dels nens, els gossos i els amos pesats.

Així disposem d’hamaques adaptables a qualsevol sota de cadira. Taules amb forats que es converteixen amb un paradís pels gats, com la taula CATable. Rascadors, alguns d’ells en forma de moble i que es poden canviar quan s’han gastat o també els estris per menjar amb dissenys molt moderns i creatius.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *