Com volen vestir les joves generacions.

Visions. Dissenys d’inspiració  futurista i poètica on es mostra un interès per la ciència i la tecnologia des d’un punt de vista natural i humà. Ressalta la temàtica ecològica amb innovadors estampats de camuflatge inspirats en els colors canviants del camaleó. Robes de look safari  a partir dels colors més vius, sense oblidar les robes d’esport amb un toc romàntic a través de detalls com el coll ‘peter pan’ o les puntes.

 

Destaca una paleta de colors lluminosa i vibrant que crea un ambient de naturalesa experimental, on destaquen els verds alegres i els roses empolvorats que ens recorda la bellesa natural de les flors i jardins. La gamma es completa amb tocs de blaus i taronges que li donen un aire més tecnològic i  futurista.

 

Detalls que ens recorden els fons marí: brodats en relleu, tons i formes que imiten les algues o les meduses en les seves formes filiformes. La gran novetat de la temporada és la mescla d’estils romàntics i esportius a través de la reixeta (malla), amb robes divertides i femenines.

 

Solucions. Prenent consciència de la difícil relació que existeix avui dia entre l’home i la terra, neix el propòsit de crear una nova i respectuosa relació entre l’ésser humà i l’ecosistema. A partir de respostes més alternatives i enginyoses, tant de forma individual com col·lectiva, trobarem les millors solucions.

 

Sota aquest influx emana la inspiració que busca la llibertat i la diversió per vestir-se. Detalls com les mànigues papallona i les formes creuades estil davantal, a partir de la barreja de teixits com el lli o els quadres vichy que ofereixen un aire desimbolt i camperol per a les peces més estiuenques.

 

Robes de volums quadrats decorades amb pedaços de teixit denim de diferents tonalitats o rentats. Tot en una gamma multicolor i jovial associada a les tonalitats pastel més vistoses que juntament amb els estampats ofereixen uns dissenys senzills, gràfics i optimistes.

Ombres. Aquí trobem un estil amb un punt de partida vintage que es transforma ràpidament en una inspiració contemporània. Un univers poètic de clàssics i delicats records que es combina amb un harmoniós toc contemporani a través de teixits denim, chambray i tencel.

 La gamma de color es crea sota una àuria nostàlgica gràcies a la combinació de clarobscurs amb un toc decadent i poètic. Les tonalitats de verds i blaus són el color principal, que juntament amb el cru completen la inspiració més romàntica de la temporada.

Una lleugeresa etèria inspira el vestuari a través de mànigues drapejades, volants, i prisats que ofereixen un joc de delicats relleus gràcies també a teixits com la mussolina, l’organza o aquelles textures que imiten les plomes. Cal destacar el treball gràfic d’alguns dissenys com són els reforços enconxats.

Mites. És l’hora de parlar de les creacions completament estiuenques que ens conviden a viatjar. Ens deixem sorprendre per llunyans paisatges exòtics i grandiloqüents. Per faunes acolorides i salvatges a través d’una riquesa artesana d’influència ètnica que ve plasmada en els estampats i els colors.

Vestuari estival en què es barregen els teixits lleugers i a la vegada ornamentats amb elements d’inspiració bohèmia com els serrells, trenes i pompons. Teixits com el  jersei de cotó i els cotons en general vénen adornats amb motius de caixmir, estampats indis i grafies d’animals.

Destaquen colors com el lila i el groc pàl·lid. Els detalls com els macramés, niu d’abella, brodats ètnics i les serigrafies en el revers de les caçadores donen un toc artesà al vestuari infantil i juvenil d’aquesta primavera estiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *