Com convertir el nostre bany en spa

Alguna vegada haureu somiat tenir una d’aquestes grans banyeres al mig d’una estança on hom es pot relaxar sense pensar en el temps, tot mirant el paisatge per la finestra com es veu a les pel·lícules.

Somiar és fàcil,  però sovint hem d’adaptar els nostres somnis a l’espai que disposem. Això no vol dir renunciar a tenir un bany on poder relaxar-se com si es tractés d’un Spa.

Materials: Pel que fa als materials hi ha moltes opcions; el ciment, la fusta, la pedra, rajoles hidràuliques. En definitiva, la clau són els materials resistents, elegants i que no passin de moda. La banyera és una peça decorativa per si sola. Els dissenys multiformes les converteixen en gairebé escultures.

Les porcellanes són una opció que s’imposa a moltes col·leccions amb dissenys que mostren textures i relleus moderns inspirats en la pedra natural. Amb aquests acabats d’última tendència se li dóna importància a les parets i a terra, i ens permet aconseguir un estil totalment personal.

baño

Estils: Quan parlem de l’estil per gaudir plenament d’un bany relaxant, hem de pensar amb una decoració que ens aporti serenitat, harmonia i alhora ens aporti sensació de satisfacció.

Rústic. Per aquest tipus de decoració és ideal els materials naturals com la pedra i la fusta. Cerca peces amb elements on es vegi la beta de la fusta i fuig de les línies totalment rectes. Decanta’t per les tonalitats neutres entre els marrons i els verds i decora amb alguna planta. Si tens un pis o una casa amb vistes i pots engrandir la finestra, ja ho hauràs aconseguit.

Mediterràni. Si el que prefereixes és inspirar-te amb els colors del mar, has d’apostar per colors com el blanc i els tons de blau o verd piscina. Per decorar utilitza elements característics del paisatge marítim, un cargol de mar, un gerro amb sorra i corall o pedres singulars. Les ratlles també s’associen amb aquest tipus de decoració. Posa-les en els tèxtils.

Exòtic. Què et sembla viatjar sense moure’t de casa? Et pots inclinar per la cultura marroquina amb elements decoratius d’aquest país, i la utilització de rajoles blaves d’estil morisc en una paret, a terra o en forma de sanefa al voltant del sostre.

Si potser t’atrau la bellesa del sud-est asiàtic, els colors turquesa, verds i algun toc de fúcsia et poden ajudar. La fusta i el bambú també són característics d’aquest estil, així com les plantes tropicals habituals dels països amb molta vegetació i amb un grau molt alt d’humitat.

Si volem un bany amb una decoració d’estil japonès, aquest s’ha d’inspirar directaen. En un entorn lluminós, els blancs, grisos i torrats seran els colors protagonistes. Tu esculls!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *