CAN JONQUERES.

Moments per compartir

La passió és l’ingredient fonamental per créixer. El Luís Cayetano García va acceptar el repte de reobrir l’emblemàtica masia Can Jonqueres el 2013. El seu objectiu inicial era convertir aquest racó en un espai on compartir moments i gaudir de la cuina tradicional i de mercat.

La trajectòria del Luís és sorprenent. Parteix de la premissa que viatjar és una font de riquesa i de cultura, i va ser precisament així com va començar la seva trajectòria entre fogons. Va voler descobrir les maneres de treballar de Catalunya i d’altres indrets europeus. Aquesta experiència li va permetre adquirir les best practices dels professionals més consolidats. La seva dedicació vocacional el van portar, fins i tot, a ser professor a escoles tan reputades com la de Toulousse o la de Dinamarca i a obrir el seu propi restaurant a finals de la dècada dels ‘90 a Barcelona.

Can Jonqueres ha passat per diversos canvis des que el dirigeix el Luís: una reforma de la masia, inclosa la cuina, per fer l’espai més confortable. Això sí: ha volgut mantenir l’essència de la masia amb l’estructura que sempre l’ha caracteritzat. Ha afegit, també, una pista de ball i un karaoke per tal que sortir a sopar els divendres i dissabtes sigui tota una experiència pels seus clients.

La carta: molt més que cuina tradicional

Per al Luís el més important, a banda del confort de l’espai i les activitats, és la proposta culinària. És per això que ofereix una cuina tradicional i de brasa innovadora que ha aconseguit deixar bocabadats, fins i tot, als paladars més exigents.

El Luís, per la seva trajectòria internacional, ha volgut acostar als seus clients propostes tan tradicionals com delicioses. Entre els plats més destacats de Can Jonqueres trobem els canelons, el pollastre a la brasa, les albergínies farcides o les croquetes de bolets, entre d’altres.

Un menú, una experiència

De dilluns a divendres a Can Jonqueres podem gaudir d’un menú complet per 10,90€. Sempre ens permetran escollir entre 5 primers i 10 segons. El menú inclou la beguda, el cafè i les postres.

Els divendres al vespre, a partir de 15€, podeu reservar el menú Karaoke. Inclou un pica-pica on podreu gaudir d’amanida mixta, calamars a la romana, empanadilles i braves. El segon plat és una proposta de carn a la brasa a triar i, finalment, podeu acabar amb el pastís del dia. El menú inclou també la beguda. Cal tenir en compte també que els dissabtes i diumenges tenen un menú de primer, segon, postres i cafè per 15€ i que els dissabtes al vespre la nit serà més amena a la pista de ball.

Per a grups, disposen de menús adaptats d’entre 22 i 25€ per persona. El Luís, amb el seu afany de servir als clients, adapta els menús als gustos de cada client i permet que es puguin tastar les especialitats de Can Jonqueres. A més, ofereix propostes de menús especials per a dates assenyalades com, per exemple, Sant Valentí.

L’origen de la qualitat

Les receptes de Can Jonqueres aposten per la qualitat des de la matèria primera. És per això que el Luís compra les verdures directament a l’hort i porta la carn des dels distribuïdors més prestigiosos. Així, posa de manifest que la satisfacció de les persones és per a ell el més important.

Can Jonqueres és el lloc on  gaudir del bon menjar i, sobretot, de la companyia i el servei.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *