Aprendre anglès sense excuses

El món professional i la fam de viatjar ha fet que tots sentim la necessitat de parlar altres idiomes. De fet, com afirmava Frank Smith, “un idioma et posa en un passadís durant tota la vida; dos idiomes t’obren totes les portes al llarg del camí”.

International House (IH) neix fa 47 anys, i el primer centre al territori català va ser, precisament, el de la nostra ciutat. La metodologia d’International House (IH) és multididàctica i, amb això, cerquen el millor de cada mètode. La Rosie Burke, actual Directora d’IH Sabadell porta més de 40 anys treballant als centres IH com a docent i com a formadora de professors.

Un dels cursos que posa a la nostra disposició IH és English Anyplace. El professor que imparteix aquest curs a l’escola és en Liam Hargreaves. English Anyplace consisteix en un curs d’anglès que es fa mitjançant videoconferència en qualsevol dispositiu amb accés a internet. D’aquesta manera, garanteixen que es puguin atendre les sessions independentment del lloc en què ens trobem.

Com definiries English Anyplace?

Des de la meva experiència considero que hem aconseguit que l’experiència sigui pràcticament igual que assistir a una classe presencial. La diferència és que l’entorn de l’aula és virtual. Tot i això, disposem d’un programa que

El món professional i la fam de viatjar ha fet que tots sentim la necessitat de parlar altres idiomes. De fet, com afirmava Frank Smith, “un idioma et posa en un passadís durant tota la vida; dos idiomes t’obren totes les portes al llarg del camí”. International House (IH) neix fa 47 anys, i el primer centre al territori català va ser, precisament, el de la nostra ciutat. La metodologia d’International House (IH) és multididàctica i, amb això, cerquen el millor de cada mètode. La Rosie Burke, actual Directora d’IH Sabadell porta més de 40 anys treballant als centres IH com a docent i com a formadora de professors.

Un dels cursos que posa a la nostra disposició IH és English Anyplace. El professor que imparteix aquest curs a l’escola és en Liam Hargreaves. English Anyplace consisteix en un curs d’anglès que es fa mitjançant videoconferència en qualsevol dispositiu amb accés a internet. D’aquesta manera, garanteixen que es puguin atendre les sessions independentment del lloc en què ens trobem.

Com definiries English Anyplace?

Des de la meva experiència considero que hem aconseguit que l’experiència sigui pràcticament igual que assistir a una classe presencial. La diferència és que l’entorn de l’aula és virtual. Tot i això, disposem d’un programa que compta amb eines educatives que permeten desenvolupar la classe amb les màximes garanties. Alguns exemples són les pissarres virtuals o la possibilitat de compartir presentacions, així com dividir els alumnes en diversos espais de treball per tal que puguin treballar per parelles o en petits grups.

Tot i que no és necessari assistir físicament a les classes perquè són online sí que cal algun compromís, oi? Quins són?

Nosaltres demanem als alumnes que es comprometin a atendre les classes en un horari determinat durant un període de temps de, com a mínim, tres mesos. D’aquesta manera podran veure si realment els encaixa la metodologia seguint les classes amb el mateix professor. Els docents d’English Anyplace adaptem l’evolució de les sessions al nivell de la classe i, a més, fem tasques personalitzades per a cada alumne en funció de les seves dificultats específiques.

Quins tipus de cursos per English Anyplace poden triar els alumnes?

Disposem de dos cursos. El primer és de tres mesos i consisteix en unes 60 hores de material online pels alumnes i de 18 hores de classe virtual. L’altre curs és de sis mesos i compta amb un material proporcional a l’anterior.

Com es fa el seguiment dels alumnes en un curs online com és el cas d’English Anyplace?

Els professors compten amb les eines per poder corregir el llibre d’activitats online i, a més, enfoca les sessions virtuals a l’speaking i l’aclariment de la temàtica a nivell de gramàtica. Amb la informació que els professors podem recollir de les diverses sessions, fem avaluacions d’allò que els costa als alumnes i treballem d’una manera més personalitzada. Cal destacar que això és possible gràcies al fet que les classes són d’entre 3 i 5 alumnes i que disposem de 8 nivells d’English Anyplace.

Amb aquests cursos s’obté algun tipus de garantia o certificat?

Nosaltres creiem en la qualitat de l’educació i, per això, ens comprometem a tornar el 70% de l’import del curs un cop hagi acabat el primer mes, si l’alumne no està satisfet. A més, al final del curs donem un certificat del nivell d’anglès i recordem als nostres alumnes que els nostres nivells segueixen els criteris de Cambridge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *