AIRE DE COLMENA El poder de la natura

Voltaire deia que “l’art de la medicina consisteix a entendre als pacients mentre que la natura ho cura tot”. Samuel Ramal, fundador de Aire de Colmena va patir un greu accident de trànsit. El diagnòstic dels metges era fatídic: el seu futur en una cadira de rodes o amb greus dolors i coixesa de la cama dreta. Donat que la medicina no tenia gaires esperances per a ell, va decidir buscar solucions a la natura. El Samuel explica que “amb la meva situació després de 7 operacions i amb la necessitat de prendre medicació cada dia, el meu cos i la meva ment estaven deteriorats. Vaig començar a buscar una solució natural que no tingués efectes adversos al meu cos i vaig trobar un antibiòtic, antivíric, antibacterià, antioxidant, antiinflamatori… El més natural i amb motes propietats científicament demostrades: el pròpoli”.

El seu descobriment va fer que volgués saber-ne cada dia més: “així, vaig decidir que havia de produir el meu pròpoli propi i fer-lo millor i més pur per tal que fos el màxim d’efectiu, i evitar la necessitat d’estar prenent altres productes menys naturals”. D’aquesta manera, va néixer el seu primer producte, Bee Winner, i té la satisfacció d’afirmar que “tot i que els metges deien que mai més podria fer esport, avui dia en practico habitualment”.

Continuar evolucionant

Després de descobrir les propietats dels productes de les abelles i de fer una producció pròpia, va adonar-se’n que encara hi havia molt per fer. La promoció de la salut dormint junt als ruscs de les abelles és una tradició molt antiga i, per això, va decidir obrir Aire de Colmena. Mitjançant un banc especial on les abelles poden estar en harmonia amb les persones sense tocar-se, es pot absorbir tota l’olor de l’interior dels ruscs, fet que fa que millori el sistema immunològic i cardiovascular, tracta les neurosis i ajuda a desfer-se de diverses malalties. Aquesta teràpia ja està disponible a Eslovènia, Rússia, Alemanya, Itàlia, França i Romania, entre d’altres països. Aire de Colmena és la primera instal·lació al nostre país i pròximament obrirà nous centres de teràpia a diversos indrets nacionals.

Respira i inspira

En aquest espai especial, el Samuel ofereix dues casetes de fusta al mig de la natura. Podem arribar-hi en cotxe des de Sabadell en tant sols 5 minuts. Aquestes casetes s’han preparat per tal que les persones puguin dormir i respirar el pol·len de les abelles.Un sofisticat bagul amb un rusc al seu interior separat de l’exterior i de les persones garanteix que es pugui respirar aquest miracle de la naturalesa.

Beneficis per a la teva salut

El Samuel explica que moltes malalties com, per exemple, les al·lèrgies, les bronquitis i les malalties pulmonars, estan associades freqüentment amb l’aire que respirem. Respirar aire del rusc de les abelles ens permet absorbir les propietats dels productes de les abelles i que aquests passin al torrent sanguini en menys de 10 minuts.  A més, l’aroma és ideal perquè barreja el nèctar de les plantes medicinals, de la mel i del pròpoli.

Una sauna única

La tensió descompensada, els problemes circulatoris, les malalties cardiovasculars i els trastorns respiratoris són algunes de les malalties que ajuda a curar aquesta ‘sauna aromàtica’ amb les abelles. A més, permet a les persones millorar trastorns de l’aparell digestiu, recuperar-nos després de cirurgies, reduir la possibilitat de desenvolupar malalties com el càncer, tractar l’insomni i els problemes de fertilitat. Tots aquests beneficis, a més, sense cap risc i amb la major seguretat.

Un món per descobrir

Vivim en una conjuntura en la qual escoltem als metges oblidant-nos que la natura ja ens ofereix gran part de les solucions que necessitem. Vetllar per la nostra salut física i mental és fonamental per a ser feliç i viure amb la millor actitud.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *