,

Esdeveniment  per gaudir de la gastronomia catalana El director i guionista català Bigas Luna afirmà al pròleg de La cuina del calçot de Joan Jofre i Agustí García que “el calçot, el porró i els castellers” són “tres coses nostres que sempre m’han fascinat: surten de la terra i em fan mirar el cel”.

0
Compartir

Al mig d’Europa i al cor dels Alps, en una terra rica envoltada per muntanyes i aigua, hi ha un petit país que pretén passar molts cops desapercebut. La seva gent sembla haver contagiat aquest tarannà al propi país, no volen sortir mai a les noticies, ni per bo, ni per dolent.

0
Compartir

Nace en Madrid el 9 de enero de 1978. Aunque tiene un apellido francés, se declara “gata” hasta la médula. Estudia Periodismo en la Universidad Complutense de Madrid e inicia su andadura profesional en la radio, concretamente en la Cadena Ser en 1998.

0
Compartir

L’arribada d’un nadó és un dels fets que més canvia la vida d’una família. Aquest canvi tan important es reflecteix en tots els àmbits, entre aquests està el mobiliari i la decoració de la seva habitació.

0
Compartir

Segurament, ens hem preguntat més d’una vegada si les persones envellim per igual. És a dir, a banda de l’ADN que cadascú de nosaltres  du en herència, intervenen altres factors com el clima o la raça que determini l’edat de la nostra pell? Aparentar menys edat, sense perdre l’expressió, és l’aspiració d’una gran part de

0
Compartir