La tendència a considerar que la roba per als nens i les nenes ha d’estar ben diferenciada de la dels adults, amb les seves pròpies necessitats, la seva dinàmica, i els seus gustos, ha portat als creatius a fer un treball d’investigació per adaptar els dissenys envers aquesta particular idiosincràsia.

0
Compartir

Potser molts no coneguin la paraula cottage, però si evoquem la imatge d’aquelles encantadores casetes de la ‘campinya anglesa’ que hem vist tantes vegades en fotografies o en pel·lícules tindran una clara referència. En aquest sentit, l’estil cottage barreja la senzillesa dels estils més elegants amb els materials naturals, aportant una dosi de romanticisme a

0
Compartir

Cada cop més, els complements són protagonistes de la moda. I aquests, acaben definint l’estil de qui els porta.Un ventall de dissenys originals s’obre pas aquesta temporada, tant per a les bosses i sabates, com per altres complements, els quals omplen de color i encant els aparadors de les botigues de moda. BOSSES Les textures

0
Compartir

Tímida y vergonzosa fuera de los escenarios, es una actriz cómica versátil y con un gran talento para interpretar diferentes personajes. A nivel televisivo alcanzó gran popularidad con su interpretación de Blanca Neruda en la 2ª temporada de la serie “La que se avecina”, (Telecinco, en 2008).

0
Compartir

JAR TOYS Tots som capaços de mirar enrere i recordar a què jugàvem durant la nostra infantesa. Albert Einstein afirmava que “els jocs són la millor manera d’investigar”. Per aquest motiu, el moment de triar el millor regal pels petits de casa és tan important.

0
Compartir