S’ha dit que qui té un amic, té un tresor; en certa manera, és així; tenir algú amb qui compartir tot allò que et passa, poder explicar-li, amb tots els detalls, allò que et preocupa, sense ser jutjat, és magnífic. Però, què passa quan descobreixes que l’altre vol controlar tot allò què fas i tot

1
Compartir

BARROC MODERN Una de les tendències més actuals en decoració és l’estètica del barroc modern, és a dir escollir elements decoratius amb aquest estil i combinar-los amb peces actuals.  L’exuberància dels elements marquen l’ambient aportant alhora elegància i modernitat.

0
Compartir

‘Smiley’ el gos cec que ajuda a nens amb discapacitat Els amants dels animals ja coneixen els avantatges de conviure amb ells, tant pel que fa als adults com pels més petits. Però el més sorprenent és que un animal amb una discapacitat tingui l’habilitat d’ajudar a nens amb dificultats.

0
Compartir

Pep Munné, la profesionalitat i el saber estar d’amunt de l’escenari.L’actor de Sant Andreu torna a casa després de 6 anys sense actuar a Barcelona amb NUES, al Borràs. Són les 17.30 de la tarda de diumenge. Queda poc més d’una hora perquè comenci la funció.

0
Compartir
,

Artistes de l’estilisme. Elio Fiorucci diu que “l’home culturalment ric necessita la diversitat”. Aduho és una franquícia d’estilisme que va néixer fa més de 20 anys. Al llarg d’aquest temps, a banda d’adaptar-se als gustos dels clients, també ha aconseguit comptar amb un equip de més de 100 persones i diversos establiments.

0
Compartir