,

Més de 40 anys creant llars La passió és l’ingredient fonamental de l’èxit. L’Antoni Casquet va fundar Interiors el 1972 després d’aprendre l’ofici d’ebenista. Aleshores Interiors era un taller de mobles i, només cinc anys més tard, va començar a combinar el taller amb la botiga.

0
Compartir

El vintage-rural mai passa de moda Cada vegada som més els adeptes a la moda vintage i les persones que són assídues als mercats i fires d’articles antics. El reciclatge està marcant les tendències de la moda i de la decoració, i això no és aliè als casaments.

0
Compartir

QUAN ELS NENS ESCULLEN…vestir-se és un joc Arriba la Primavera i la moda és alegre i divertida. Arriben les noves col·leccions amb un munt de propostes: l’estil ‘british’, inspirat en els col·legis més tradicionals, l’exotisme africà, les tendències monocromàtiques, i els models més surrealistes del Pop.  ‘Preppy Party’ Models que s’inspiren en el clàssic estil

0
Compartir

  L’exotisme és una paraula que, gratuïtament, moltes guies, blogs i turistes ens hem posat ben de pressa a la boca per tal d’engalanar millor les nostres vacances.

0
Compartir

Tots hem somiat alguna vegada la possibilitat de viure en un altre punt del planeta, al camp o a una gran ciutat, haver estudiat en un campus universitari de pel·lícula o disposar d’un despatx en un cèntric edifici amb vistes, moltes vistes des d’un enorme gratacel… i si la imaginació us obre la ment arribareu

0
Compartir

Un dia pels llibres El 23 d’abril és un dia en què s’uneixen diverses tradicions, i veiem com s’omplen de roses i llibres els carrers de Catalunya. Així doncs, Sant Jordi s’ha convertit en un dia no festiu dedicat a la cultura i les tradicions catalanes.

0
Compartir