Televisor LOEWE OLED Bild 3.65

La línia Bild 3 amb panels OLED de 65 polzades i que porta el nom de Bild 3.65, a més d’apostar  per la qualitat d’imatge i d’un disseny exclusiu ho fa per oferir un so de molt nivell.

Compatible amb resolucions UHD, el televisor és capaç de treballar amb formats 4K HDR10, Dolby Vision i HLG, i pot accedir a emissions en streaming procedents de llocs com YouTube o Netflix a través del seu sistema operatiu Loewe OS.

És compatible amb la tecnologia Dual Channel de la marca, que permet interrompre qualsevol contingut que estiguem visualitzant i continuar veient-lo més tard, encara que s’estigui gravant un altre programa al mateix temps, funció per la qual resulta especialment útil l’adquisició del disc extern Loewe DR+ Feature  per a instal·lar-ho  en el panel del darrere i que ofereix  1 TB d’espai d’emmagatzematge.

Però, sens dubte el punt fort d’aquest model és el seu sistema de so, ja que integra una barra amb un conjunt bass-reflex estèreo capaç  d’oferir 2×40 vats de potència ajudat per un conjunt de fixacions en la caixa acústica que eviten les reverberacions i distorsions típiques d’aquest tipus d’altaveus integrats.

També es dóna l’opció de treure l’àudio a través d’un port òptic digital o d’un enllaç Bluetooth fins a uns altaveus externs. Disposa de connectivitat WiFi, sintonitzadors DVB-T2, DVB-C i DVB-S2 compatibles amb senyals 4K i es comercialitza amb un comandament de disseny Loewe Assist en alumini platejat. Aquest model de televisor  Loewe Bild 3.65 està disponible en dues tonalitats diferents; gris grafit i gris clar.

Redacció

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *